Badkamer, toilet & douche

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, douche of toilet? Installatiebedrijf Jan van Kerkhof in Middelbeers helpt u graag. Met deskundig antwoord op uw vragen, advies op maat en de realisatie van uw droombadkamer. In de Plieger showroom in Eindhoven kunt u in alle rust de accessoires uitzoeken die u mooi vindt. Vervolgens zorgt installateur en loodgieter Jan van Kerkhof voor de perfecte installatie bij u thuis, inclusief het leidingwerk. En dankzij de goede samenwerking met Plieger én hun kwaliteitsproducten, bent u verzekerd van kwaliteit, garantie en goede service.
Jan van Kerkhof werkt in de regio Middelbeers, Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel.

Stortdouche? Let op de leidingen!
Wilt u in uw nieuwe badkamer graag een stortdouche en/of een bad? Dan bekijkt installateur Jan van Kerkhof vooraf of uw leidingen en uw cv-ketel hiervoor geschikt zijn. Is dit niet het geval, dan kan hij deze uiteraard voor u vervangen. Want u wilt in uw nieuwe badkamer uiteraard genieten van zoveel mogelijk comfort.

Betaalbaar badmeubel op maat
Wilt u een nieuw badmeubel? Jan van Kerkhof kan voor u een maatwerk badmeubel verzorgen:
u bepaalt zelf het uiterlijk en de indeling. Degelijk handwerk, origineel, gemaakt van massief hout en voor een zeer scherpe prijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie.  


Meer weten?
Wilt u uw badkamer, toilet of douche laten opknappen? ? Bel gerust met Installatiebedrijf Jan van Kerkhof: 06 – 54 30 26 66 of vul het contactformulier in.

Wilt u direct contact opnemen?

Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naar het contactformulier