Diensten

Nieuwe cv-ketel, badkamer of dakbedekking?
Vraag het Installatiebedrijf Jan van Kerkhof!

Bij Installatiebedrijf Jan van Kerkhof kunt u terecht voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van cv-ketels, verwarming, gas, waterleiding en dakbedekking. Van advies over een nieuwe cv-ketel en energiebesparing tot het realiseren van een compleet nieuwe badkamer: Jan van Kerkhof maakt het graag voor u in orde in de regio Middelbeers, Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel.

Kwaliteit, service en garantie
Jan van Kerkhof werkt samen met groothandel Plieger in Eindhoven, waar u in de showroom bijvoorbeeld terecht kunt voor een 3D-bouwtekening van uw nieuwe badkamer. Vervolgens zorgt Jan van Kerkhof voor een scherpe offerte en een degelijke uitvoering van de werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, goede service en garantie.

Zonnepanelen en warmtepomp
Wilt u graag energie besparen? Dan adviseert Jan van Kerkhof u met plezier over duurzame oplossingen als zonnecollectoren, zonnepanelen, een warmtepomp of een warmwaterboiler.

Warmteverlies in beeld
Heeft u last van tocht in huis? Of is het vaak niet behaaglijk genoeg? Jan van Kerkhof beschikt over een speciale infraroodcamera waarmee hij direct warmteverlies en de koude plekken in huis kan opsporen. Uiteraard kan hij daarna uw woning zo aanpassen dat u de warmte in het vervolg binnenhoudt. U merkt het verschil meteen. Bovendien kan Jan van Kerkhof u aan de hand van de infraroodfoto’s vóór en na de aanpassingen het verschil laten zien.


Meer weten?
Wilt u meer weten over de diensten van Installatiebedrijf Jan van Kerkhof?
Neem gerust contact op of bel: 06 – 54 30 26 66.

Wilt u direct contact opnemen?

Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naar het contactformulier