Over Jan van Kerkhof

Installatiebedrijf Jan van Kerkhof, uw cv-monteur, loodgieter en dakdekker in de regio Middelbeers

Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, uw badkamer wilt vernieuwen of uw platte dak laten bedekken: Installatiebedrijf Jan van Kerkhof doet het snel, goed en veilig.

Jan van Kerkhof werkt als zelfstandig installateur in de regio Middelbeers, Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel en Bladel. Een storing aan uw cv-ketel en een lekkage of verstopping in de keuken, het toilet of de badkamer lost hij graag snel voor u op. Dit doet hij klantvriendelijk en vakbekwaam. Bij dringende zaken is Jan van Kerkhof meestal binnen een uur paraat. Is er minder haast bij, dan kunt u er vaak vanuit gaan dat het probleem binnen 24 uur is verholpen. In voorkomende gevallen schakelt hij een bevriende collega-installateur in, zodat u altijd snel wordt geholpen.

Innovatieve regeltechniek
Jan van Kerkhof werd al op jonge leeftijd aangetrokken tot techniek. Na de opleidingen metaal en installatietechniek begon hij in 2007 voor zichzelf. Hij houdt vooral van de veelzijdigheid van zijn vak en de uitdagingen waar hij vrijwel dagelijks mee te maken krijgt. Zoals innovatieve regeltechnische zaken, waar hij zich graag in verdiept. Jan van Kerkhof zorgt sowieso voor regelmatige bijscholing, zodat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied.


Meer weten?
Heeft u een vraag op installatiegebied? Jan van Kerkhof komt graag bij u thuis om de situatie te bekijken en u te voorzien van advies op maat. Hij kan u dan meteen tips geven om energie te besparen.
Neem gerust contact op of bel: 06 – 54 30 26 66.

Wilt u direct contact opnemen?

Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naar het contactformulier